LD Admin - Toimistot

Toimistoja on monia erilaisia käyttökohteita. Niitä voi käyttää kampanjoiden, soittolistojen ja agenttien/tiiminvetäjien järjestämiseen. Jos mikä tahansa näistä on kytketty tiettyyn toimistoon, niitä ei voida käyttää toisen toimiston toimesta.

Toimistot mahdollistaa myös eri aikavyöhykkeiden käytön agenteille, sekä kirjautumisen rajoittamisen IP-osoitteen perusteella.

IP-rajoitukset voidaan asettaa niin, että yksi ainut IP on sallittu, tai sitten niin, että IP-väli on sallittu:

• 192.168.1.1 (yksittäinen sallittu IP-osoite)
  • /(192\.168\.1\.1|192\.168\.1\.2)/ (kaksi sallittua IP-osoitetta)

Kirjekuori-ikonin avulla voit myös lähettää kaikille tietyn toimiston työntekijöille viestin. Viesti tulee näkyviin työntekijöille ponnahdus-ikkunassa ja sitä pitää klikata jotta se poistuu.