LD Admin - Kalenterin synkronointi

LeadDesk tarjoaa mahdollisuuden synkronoida kalenterisi Gmail-kalenterisi kanssa. Tämä tarkoittaa, että kun kalenterin omistaja on hyväksynyt kalenterikutsun, hän saa automaattisesti kutsut omaan kalenteriinsa.

Huomaa, että tämä toimii vain yhteen suuntaan: LeadDesk lähettää kutsun ICS-muodossa, jotka toimivat molemmissa päissä, mutta jos tapaaminen varataan Gmail-kalenterissa, siitä ei tule merkintää LeadDeskin kalenteriin. Jos haluat tietää miten poistaa voimassa oleva synkronaatio, klikkaa tästä.

Admin-panelista > Tuotteet (1) > Tapaamiskalenterit (2) > Muokkaa (3) -napilla voit avata kalenteriprojektin asetukset, ja tätä kautta onnistuu myös kalenterikutsun lähettäminen vastaanottajalle (4) tallentamalla kalenteri (5).

Kun olet painanut Tallenna-nappia, avautuu ikkuna jossa näkyy Vastaanottaja (1) ja viesti, joka lähetetään vastaanottajalle. Paina Lähetä-nappia lähettääksesi kalenterikutsu.

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa vastaavannäköisen viestin. Heidän tulee painaa "this link" -linkkiä (1).

Kun linkkiä on klikattu, kutsuttu näkee saman kalenterin jonka näkisit LeadDeskin admin-sivuilla. Ota huomioon, että osoiterivillä lukee https:// osoitteen alussa (1) (kalenteri ei toimi ilman sitä). Jos näin ei ole, voit lisätä sen siihen ja painaa Enter ladataksesi sivun uudelleen.

Paina Google Synchronization (2) -nappia aloittaaksesi synkronointi.

Ponnahdusikkuna aukeaa, kysyen lupaa kalentereiden synkronointiin. Valitse oikea kalenteri (1) ja paina sen jälkeen Allow -nappia (2).

Synkronoinnin poistaminen

Jos jostain syystä haluaisit joskus poistaa synkroinnin käytöstä, kirjaudu Gmail-tilillesi ja mene osoitteeseen https://myaccount.google.com/permissions?utm_source=OGB

Täältä näet kaikki integraatiot mitä sinun tililläsi on käytössä. Klikkaa LeadDesk Calendar > paina Remove-nappia.

Takaisin alkuun