LD Agentit - USB modeemi

USB-modeemin asennus

Leaddesk modeemin asennus uudelle työasemalle jolle mokkulaa ei ole vielä asennettu aikaisemmin:

1. Lataa uusimmat ajurit lataa.leaddesk.com osoitteesta ja tallenna esim: ladatut tiedostot kansioon
  2. Avaa Ladatut tiedostot kansio ja etsi Huawei_6.00.02.00.zip ja pura tämä tiedosto
  3. Avaa purettu kansio ja käynnistä "Driversetup.exe"
  4. Laita Leaddesk modeemi koneeseen kiinni
  5. Käynnistä tietokone uudelleen
  6. Avaa LeadDesk Setup ohjelma
  7. General välilehdellä valitkaa "local USB Dongle"
  8. USB Dongle välilehdellä voitte syöttää simkorttinne pin-koodin.

Uusien leaddesk ajureiden asennus työasemalle jolla on jo vanhat ajurit asennettuna:

1. Ota LeadDesk modeemi irti tietokoneesta
  2. Poista Windowssin ohjauspaneelin, ohjelmat ja toiminnot kautta seuraavat ohjelmat: "Mobilepartner", "Mobiililaajakaista" sekä "Huawei modem"
  3. Lataa uusimmat huawein ajurit lataa.leaddesk.com sivuston kautta ja pura .zip tiedosto ladatut tiedostot kansioon
  4. Lataa Huawei modem helper (huawei modem helper.zip) lataa.leaddesk.com sivustolta ja pura .zip tiedosto ladatut tiedostot kansioon
  5. Avaa Huawei_modem_helper kansio ja aja removedevices.bat sekä removedrivers.bat tiedostot järjestelmän valvojana.
  6. avaa Huawei_6.00.02.00 kansio ja aja driveruninstall.exe tiedosto.
  7. Aja driversetup.exe
  8. Laita modeemi takaisin kiinni koneeseen.
  9. (mikäli modeemin malli on E160/E160e tulee tietokone käynnistää uudelleen)