LD Admin - Agentit - Asetukset

Järjestelmävalvojana voit vaikuttaa kollegoiden salasana-käytäntöihin.

Admin-panelista > Agentit (1) > Asetukset (2) -kohdasta voit muokata seuraavia asetuksia:

• Salasanan vähimmäispituus: tämä määrittelee, kuinka monta merkkiä salasanan tulee vähintään sisältää salasanaa vaihdettaessa.
  • Voimassaoloaika: määrittelee, kuinka monta päivää salasana on voimassa ennenkuin käyttäjä pakotetaan valitsemaan uusi salasana.
  • Agentti voi vaihtaa salasanan itse asetuksista: antaa agentille mahdollisuuden vaihtaa itse salasanansa Agentti-näkymässä uuden Asetukset-välilehden kautta.